O nama...

U osnivanju ovog centra, vođeni smo idejom da na sretan način spojimo naše mogućnosti i društvene interese i potrebe. Svi su ljudi više ili manje likovno osjetljivi, a posebice djeca, no često ta sposobnost ostane kao ljubav prema različitim oblicima likovnosti ne razvijajući se na ozbiljniji način. Želja nam je da to promijenimo. Cilj programa radionica je upoznavanje polaznika s likovnim područjima i izražajnim mogućnostima pojedinih tehnika. Programi su usmjereni ka izobrazbi polaznika koji se tek upoznaju s pojedinom tehnikom, kao i onima koji produbljuju svoje znanje praktičnim vježbama u pojedinim tehnikama (studenti, likovni amateri, učitelji likovne kulture...)

Skupine kojima se obraćamo:
  • djeci predškolske dobi (procjenjivanje, razvijanje i usmjeravanje)
  • djeci osnovnoškolske dobi (prepoznavanje i usmjeravanje nadarenih učenika prema likovnim tehnikama i umjetničkom izražavanju)
  • djeci osnovnoškolske dobi pred upis u srednje škole u kojima se polaže prijamni ispit iz likovne sposobnosti
  • srednjoškolcima pred upis na fakultete (Grafički i tekstilni dizajn, Arhitektura, Agronomija: dizajn vrtova i parkova, Likovna akademija: grafički, slikarski, kiparski, pedagoški, restauratorski smjer)
  • odraslima: cjeloviti razvoj i osposobljavanje, od proporcije i crteža do slike / skulpture / grafike

Biografije: